Welkom bij De Bieb van Nu

Dank voor uw interesse in De Bieb van Nu. Hierbij leest u meer over de actie. De actie loopt van 15 november t/m 15 januari 2020. Na het invullen van het interesseformulier ontvangt u van uw Bibliotheek een bericht om de aanmelding definitief te maken. Dat kan zijn per e-mail of dat een collega u belt. Wij gaan respectvol met uw aanvraag om en waarderen uw interesse. 

Ledenprijs en looptijd 

De gemiddelde prijs van het lidmaatschap bedraagt € 55,- per jaar (€ 4,60 per maand). Er zijn verschillende abonnementsmogelijkheden (lager/hoger geprijsd). Zodra u heeft aangegeven interesse te hebben informeren wij u en maakt u een definitieve keuze. De looptijd is één jaar (automatische verlenging). Na het 1e jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Welkomstcadeau 

Deze Bieb van Nu-actie loopt tot en met 15 januari 2020. Nieuwe leden die in de actieperiode een betalend abonnement afsluiten ontvangen een welkomstcadeau naar keuze. De attentie is voorzien van het motto 'I de Bieb'. De cadeaus zijn niet inwisselbaar voor contanten. De oplage is beperkt (op=op). Eventueel alternatief zal door de Bibliotheek worden aangeboden.

Meer weten?

Heeft u vragen over de actie? Stuur een mail naar: welkom@debiebvannu.nl