Het Gelderse Bibliotheek Netwerk bestaat uit een gebied met ruim 2 miljoen inwoners (peiling 1 januari 2018). Het netwerk telt in totaal 20 basisbibliotheken met 140 vestigingen binnen 53 Gelderse gemeenten. De Bibliotheekbus rijdt langs 41 halteplaatsen. De Gelderse Bibliotheken hebben samen 500.000 leden. Het netwerk werkt samen met partners om De Bibliotheek aantrekkelijk te maken én te houden voor de samenleving met als doel: iedereen kan meedoen!

De Bieb van Nu

Een aantal Bibliotheken uit het netwerk doen mee aan een ledenwervingsactie genaamd: ‘De Bieb van Nu’. Deze actie loopt van 15 november tot en met 15 januari 2020. Wat hierin centraal staat, is dat de Bibliotheek veel meer biedt dan het uitlenen van boeken. De Bibliotheek van vandaag de dag is een centrale kennis- en ontmoetingsplek voor iedereen, met het oog op ontdekken, ontmoeten, ontspannen & ontwikkelen.

Bekijk hieronder welke bibliotheken meewerken aan De Bieb van Nu. Wilt u meer weten? Stel uw vraag door te mailen naar welkom@debiebvannu.nl.