MarCom Meet Up

Houd jij je bezig met Marketing & Communcatie in de bibliotheek? Reserveer dan donderdag 19 september in jouw agenda!
Bij deze ben je van harte uitgenodigd voor de MarCom Meet Up (9.00 uur - 14.00 uur). Dit keer zijn we te gast bij RTV Oost in Hengelo.
Deze Meet Up is speciaal ook opengesteld voor de collega's uit Gelderland!

Verdiepingssessie Vernieuwde Mosaic
Dit keer staat een verdiepingssessie Mosaic op het programma. De rapporten worden bijna uitgeleverd...maar dan? In de vorige MarCom Meet Up maakte je al even kort kennis met deze tool, nu gaan wij wat dieper in op de mogelijkheden. Bij dit deelprogramma zijn ook de directeuren, programmeurs en andere geïnteresseerden van harte welkom.

De wereld van regionale radio & tv
Na een lekkere lunch krijg je een kijkje in de radio- en televisiestudio's, een blik op de redactie en je hoort meer over het beleid dat zij voeren (doelen, doelgroep etc.). Zeker interessant om als marcom-ers te horen wat het bereik van deze omroep is en waar kansen liggen in de promotie van de Bibliotheek.

Samen kennis delen
De kennis in deze Meet Up is misschien ook interessant voor een collega van je die betrokken is bij de programmering. Kom dus gerust samen.

Praktische informatie
Wanneer: donderdag 19 september
Waar: Hazenweg 25 in Hengelo 
Tijd: 09.00 tot 14.00 uur.

Ben je erbij op 19 september? Geef je op via een mail aan Maaike.blaauw@rijnbrink.nl (aantal personen + eventuele dieetwensen). Graag tot dan!