Direct naar de inhoud

Meerjarenbeleidsplan in de maak voor Kunstwerk!

Kunstwerk LiemersOp verzoek van Kunstwerk! de Liemers werkt Rijnbrink met partijen binnen en buiten Kunstwerk! hard aan de totstandkoming van een strak geformuleerd meerjarenbeleidsplan. Dit plan brengt de verschillende onderdelen van Kunstwerk! in lijn met een gezamenlijk bepaalde richting. Daarmee wil Kunstwerk! de krachten van die onderdelen gebundeld benutten en inzetten.

In dialoog met projectleiders, coördinatoren en directie zijn missie, visie en strategie opnieuw geformuleerd. Zij zijn vertaald in ambities waarbij afspraken worden gemaakt over welke actieplannen nodig zijn. Eenmaal afgerond zal Kunstwerk! het plan aan de gemeenten aanbieden met het doel te komen tot een gezamenlijk gedragen beleid. Een mooi samenspel om Kunstwerk! Liemers verder richting de toekomst te brengen. 

Meer weten?
Neem contact op met Bert Frolich b.frolich@liemerskunstwerk.nl of Pauline Poland  pauline.poland@rijnbrink.nl

Dit project wordt uitgevoerd in het kader van Lokaal Samenspel in Gelderland. Onder deze noemer werkt Rijnbrink als ketenpartner mee aan lokale vraagstukken van bibliotheken. Zo bouwen wij samen aan een vaardiger, creatiever en slimmer Gelderland.