Fotostrips ‘Welkom in de Bibliotheek’ nu ook beschikbaar in Oekraïens en Russisch

Fotostrips ‘Welkom in de Bibliotheek’ nu ook beschikbaar in Oekraïens en Russisch

Wil je Oekraïners welkom heten in hun eigen taal en ze een duidelijk beeld geven van het aanbod van de Bibliotheek? Bestel dan nu de fotostrips ‘Welkom in de Bibliotheek’. Vanaf deze week zijn deze posters en flyers namelijk ook verkrijgbaar in het Oekraïens en Russisch.

Met de fotostrips maak je nieuwkomers bekend met de diensten van de Bibliotheek, van Taalhuis tot rustige studieplekken tot de ruime collectie media. Je kunt de fotostrips bijvoorbeeld gebruiken bij een rondleiding in de Bibliotheek.

De posters en flyers zijn verkrijgbaar in negen verschillende talen en vanaf deze week dus ook in het Oekraïens en het Russisch.

Bestellen

Bibliotheken en Provinciale Ondersteuningsinstellingen (POI’s) kunnen de posters en flyers hier bestellen.

Let op; bibliotheken in Overijssel en Gelderland ontvangen een aantal fotostrips en posters in het startpakket. Bibliotheekdirecteuren zijn hierover geïnformeerd.

Bibliotheek & Oekraïne

Op de pagina ‘De Bibliotheek & Oekraïne’ vind je nog meer ideeën om Oekraïense vluchtelingen te helpen en om de oorlog te duiden voor alle Nederlanders. Bijvoorbeeld tips voor collectie en programmering, handreikingen en achtergrondinformatie.

  • 70-coda-939_persoonlijke_ontwikkeling.jpg
  • 70-coda-53_veranderen_en_verbreden.jpg
  • 70-salland-12_participatie_en_zelfredzaamheid.jpg
  • 70-coda-72_provinciaal_programma.jpg
  • 70-coda-921_jeugd_en_onderwijs.jpg