Inspiratiedag Persoonlijke Ontwikkeling

Dinsdag 10 december van 12:15-17:00 uur wordt in Ugchelen een inspiratiedag Persoonlijke Ontwikkeling georganiseerd rondom de thema’s democratie en debat & dialoog.

Marcom Meet Up rondom vernieuwde mosaic

Donderdag 19 september stond de MarCom Meet Up in het teken van de vernieuwde Mosaic. Onder de lampen van een tv studio én in het bruisende hart van TV-Oost was er een informatieve, inspirerende sessie met een grote groep Marketing & Communicatie professionals van Overijsselse en Gelderse bibliotheken.

CMK LAB Kunst & Techniek presenteert manifest in de vorm van tekenfilm ‘De kunst van het maken’

“Als de oude, koude wereld van beton en staal rap verandert, dan is het tijd om ook óns denken up-to-date te maken. We moeten ons begeven op onbekend terrein en dat kan spannend zijn, of simpelweg doodeng. Het avontuur roept, dus we gaan op ontdekkingsreis.”

Themabijeenkomst gezinsaanpak

Het thema van de gezinsaanpak staat hoog op de agenda. Voor het Gelders netwerk is een overkoepelend netwerkplan geschreven waar de bibliotheken zich op in konden schrijven. Ook is er vanuit de projecten VoorleesExpress en dBos PO een plan voor doorontwikkeling geschreven op de gezinsaanpak.

Aanmelden: Landelijke dag Basisvaardigheden 2019

Save the date
Op donderdag 7 november (10.30 uur tot 18.00 uur) vindt de Landelijke dag Basisvaardigheden 2019 plaats.

Waar gaat het over?
De Bibliotheek versterkt haar rol als centrum voor non-formeel leren. Daarnaast biedt zij ondersteuning voor mensen die dit nodig hebben. Samenwerken is hierin cruciaal: op landelijk en provinciaal niveau, lokaal met de gemeente en andere partners. Maar hoe geef je succesvol vorm aan dat netwerk? Wie heeft welke rol? En aan welke randvoorwaarden moet het netwerk voldoen om succesvol te zijn? Hierover gaan we op 7 november met elkaar in gesprek, in een inspirerend en verrassend ochtendprogramma en met in de middag tal van - door vakcollega's aangeboden - workshops, talks en verdiepingssessies.

Waar?
Theater Orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn

Voor wie?
Consulenten Basisvaardigheden, directeuren, frontoffice-medewerkers, collega’s marketing en jeugd, landelijke, provinciale en lokale partners uit het netwerk.

Meld je alvast aan!
Aanmelden kan via www.landelijkedagbasisvaardigheden.nl.
De kosten per persoon bedragen € 125,- (excl. 21% btw).